Forum - Gadżety, Technika, Wynalazki, Nowe technologie, Roboty
Forum gizmos porusza takie tematy jak gadżety, nowe technologie, technika, wynalazki polskie i zagraniczne, wszelkie badania i innowacje, technologie wojskowe - Warto podyskutować.
mam zen Creative i mam z nim taką akcje że jak podłącze do kompa który nie ma wgranego oprogramowania to mi się wyłącza mp4 i przez 2 dni się nie chce wałczyć albo robi dziwne inne rzeczy też tak macie?
Mój syn ma Zen w małym palcu a jak pije herbate i je rano kanapki to nawet w dużym. Próbowałem go tego oduczyć, ale z tymi malcami to nie ma teraz łatwo.
Mam Creative ZEN 16GB i nigdy nie miałem podobnych problemów .Dziwnie to wygląda , to może być jakaś fabryczna usterka , ja oddałbym go do naprawy , jeśli masz gwarancje , inaczej naprawa może się nie opłacać (najlepiej zapytać w jakimś serwisie ).
Bardzo możliwe że jest tak jak pisza forumowicze,czyli wadliwy odtwarzacz. Jak możesz to oddaj na gwarancję,bo po każdym odłączeniu od komputera,powinien działac normalnie.
mam tez problem z ta mp 4 bo jak podlaczylam ja do komputera to nagle przestal mi ja wykrywac a na pm4 widnieje caly czas scanning dysk jak ja odlaczam to w ogole nei chce sie wlaczyc czy to oznacza ze w ogole nie bedzie dzialac nie wiem co mam zrobic?